Home Introductie Specialiteiten Portfolio Workshops Contact en openingstijden

Nederlands / English

Algemene Voorwaarden / Copyright Kitty de Graaf 2018

Follow me on Instagram

WORKSHOPS

‘Een gezellig dagje uit met vriendinnen, collega’s of familie!’

De workshops zijn een gezellig en creatief uitje, geschikt voor groepen van 4 tot 7 personen. Denk aan vriendinnendagen, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes of gewoon omdat het leuk is!

Tijdens deze workshops ontwerpt en maakt u zelf een zilveren sieraad zoals een goudsmid dat zou doen. Ik geef uitleg en ondersteuning. U bepaalt zelf de vorm en afwerking van het sieraad. Het resultaat is dus uniek! De aanwezige voorbeelden dienen ter inspiratie. Er zijn geen speciale vaardigheden vereist om aan de workshops mee te kunnen doen, u zult opkijken van uw eigen vindingrijkheid en creativiteit.

Tijdens de workshops kan er een ring, hanger, oorbellen of een armband gemaakt worden. Ook is het mogelijk om je eigen trouwringen te maken, welke een extra dimensie zal geven aan deze bijzondere dag. Een dergelijke workshop is een privé-workshop zijn, speciaal voor jullie tweeën.


Een workshop duurt ongeveer 4 uur en wordt gegeven op een zaterdagmiddag.

De kosten zijn €80,- per persoon en dat is inclusief basismateriaal, koffie, thee en wat lekkers. De kosten voor het maken van trouwringen in een privé-workshop zijn €235,- en dat is exclusief kosten voor goud, platina en stenen. Dit gaat uiteraard eerst in overleg.

Aan het einde van de dag gaat u met een opvallend, zelfgemaakt sieraad naar huis!

Heeft u nog vragen of heeft u interesse in het volgen van een workshop? Dan kunt u altijd contact met mij opnemen.*Voorbeelden en inspiraties

IMPRESSIE VAN WORKSHOPS OP YOUTUBE

*Klik op afbeeldingen om af te spelen.