Home Introductie Specialiteiten Portfolio Workshops Contact en openingstijden

Nederlands / English

Algemene Voorwaarden / Copyright Kitty de Graaf 2018

Follow me on Instagram

SPECIALITEITEN

NIEUW WERK - DESIGN

Naast de verkoop van mijn eigen creatieve werk, kan ik elk bijzonder moment van uw leven, zoals geboorte, verbintenis en overlijden, symboliseren in een uniek sieraad. Ontwerpen doe ik in overleg met u om er zeker van te zijn dat het een sieraad wordt dat helemaal naar wens is.

VAN OUD NAAR NIEUW SIERAAD

Door het gebruik van oude sieraden kan er ook een nieuw stuk gecreëerd worden met weer zijn eigen emotionele waarde. Eén ding is zeker; het sieraad is uniek en duurzaam en kan zo doorgegeven worden aan volgende generaties.

WORKSHOPS

Een creatief en gezellig uitje! Onder mijn professionele begeleiding maakt u op ambachtelijke wijze, in een middag tijd, een zilver sieraad. Leuk om samen te doen, een vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje. Ook kunt u bij mij uw eigen trouwringen maken in elk gewenst materiaal! Kijk voor alle informatie bij ‘workshops’.


REPARATIES EN ONDERHOUD

Alles heeft onderhoud nodig, dus ook sieraden. Voor reparaties aan al uw sieraden kunt u bij mij terecht.  Ik bekijk de sieraden, bepaal wat er mag gebeuren en geef u direct een prijsindicatie. Belangrijk is dat u spreekt met diegene die de reparatie daadwerkelijk uitvoert!

RIJGWERK

Ook het rijgen en knopen van parel- en kralensnoeren is een discipline waar ik mij in heb gespecialiseerd. Door regelmatig dragen en transpiratie kan rijgdraad slechter worden en zomaar breken. Om die reden hebben snoeren ook regelmatig onderhoud nodig.